Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΜΕ Βαυαρίας

Έντονη δραστηριότητα τις τελευταίες μέρες από την ΕΛΜΕ Βαυαρίας (βασικά Άνω Βαυαρίας και Σουηβίας). Την Πέμπτη 28/01/2010 σε γενική συνέλευση που έγινε στους χώρους της Ελληνική Κοινότητας του Μονάχου διαμορφώθηκαν και εγκρίθηκαν οι θέσεις της για την Πανγερμανική διάσκεψη που θα φιλοξενηθεί το Μάρτη εδώ στο Μόναχο.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 29/01/2010 στην ταβέρνα "Agora" έκοψε την πίτα της με την παρουσία μεγάλου αριθμού καθηγητών που το γλέντησαν δεόντως. Τυχερή της βραδιάς η ταμίας(!) της, Δέσποινα Αβραμάντη που πήρε και το σχετικό δώρο. Η εκδήλωση έκλεισε με μπόλικο χορό τόσο από τους καθηγητές όσο και από παρευρισκόμενους Γερμανούς κάτω από τους ήχους του εξαιρετικού μουσικού σχήματος της ταβέρνας.
Παραπάνω φωτογραφίες μπορούν να μου ζητήσουν με μαίηλ οι ενδιαφερόμενοι στο ymalliaros[at]gmail.com (το [at] πρέπει να αντικατασταθεί με το @ - μπαίνει έτσι για προστασία από σπαμ). Θα πάρουν την διεύθυνση απ' την οποία θα μπορούν να τις κατεβάσουν, ενώ αν θέλουν και τα βίντεο από τη φωτογραφική θα πρέπει να δούμε άλλο τρόπο (DVD ή φλασάκι που όμως πρέπει να γίνει χέρι - χέρι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου