Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κατάργηση μπλογκ

Με ρωτάτε τι έγινε και φαινόταν το πρωί το μπλογκ καταργημένο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Ακόμα κι όταν σταματήσω να γράφω, δεν σκοπεύω να το καταργήσω, δεν βλέπω το λόγο. Αλλά επειδή μπαίνω κι εγώ μια φορά τη μέρα – τις καθημερινές που έχει κάτι καινούριο δηλ., για να δω πώς φαίνεται, είδα το πρωί το μήνυμα. Είπα να συνδεθώ, μπας και δω από μέσα κάνα μήνυμα, να καταλάβω τι συμβαίνει. Αλλά με το που συνδέθηκα, το έδειχνε κανονικά. Τι είχε πάθει δεν ξέρω. Τέλος καλό όλα καλά πάντως. Πίσω στις "επάλξεις" :)

Το ζήτημα είναι ότι και άλλα σάιτ που συντηρώ (όπως για τα μόρια των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) αυτόν τον καιρό δεν λειτουργούν. Πολλά προβλήματα, αλλά εδώ η αιτιολογία είναι ότι ξεπερνάνε το διαθέσιμο εύρος, με άλλα λόγια μπαίνουν πολλοί και διαβάζουν αρκετά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως επειδή πρόκειται για απλές στατικές σελίδες, τα δεδομένα που υπάρχουν σ' αυτά είναι περιορισμένα. Έτσι δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να αλλάξω για να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα.

Απ' την άλλη, χθες είχε πρόβλημα γενικότερο το γκουγκλ σε παροχή υπηρεσιών. Όχι στην αναζήτηση (την αρχική του λειτουργία) αλλά ας πούμε στο ταχυδρομείο. Ας ελπίσουμε πως έγιναν οι κατάλληλες αναβαθμίσεις και οι απαραίτητες ενέργειες για να μην την ξαναπάθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου