Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Προγραμματισμός

Έγραφα χθες για το πόσο οι άνθρωποι εδώ θέλουν να έχουν πληροφόρηση για τα πάντα. Επίσης, (μου) είναι γνωστό ότι προγραμματίζουν (όχι μόνο εδώ) τα πάντα: πότε και που θα πάνε διακοπές το αποφασίζουν και το κανονίζουν με το που επιστρέφουν από τις προηγούμενες. Αν θα βγούνε και ποια μέρα και με ποιον κλπ. Αλλά αυτό μου φάνηκε πέρα από κάθε φαντασία: Κάνοντας βόλτα στη Χαϊδελβέργη, στις 30 Μαρτίου είδαμε μπροστά μας την παραπάνω αφίσα που διαφήμιζε ένα πάρτι που θα γινόταν μετά από 3 ολόκληρους μήνες σ' ένα από τα καραβάκια που ανεβοκατεβαίνουν το ποτάμι.
Δεν ξέρω πόσο διάσημη είναι η συγκεκριμένη μπάντα που θα παίξει. Ξέρω ότι τα μεγάλα ονόματα (όπως πχ. η Μαντόνα ή οι Σκόρπιονς) ανακοινώνουν μια περιοδεία αρκετό καιρό πριν. Αλλά η συγκεκριμένη μπάντα μπορεί να μπει σ' αυτή την κατηγορία? Δεν νομίζω μιας και η παρουσία της σε ένα καραβάκι μάλλον μικρό κοινό μπορεί να ικανοποιήσει.
Τόσος καιρός πριν? Ακόμα κι ο Νταλάρας που θα έρθει τον άλλο μήνα στο Μόναχο, το ανακοίνωσε στο ίντερνετ το Πάσχα, ένα μόλις μήνα πριν. Αλλά ξέχασα: αυτός απευθύνεται σε ελληνικό κοινό. Ναι, αλλά στη Γερμανία. Άρα, αν το πάρτι στο καραβάκι θέλει ανακοίνωση μήνες πριν, μια μαγιάτικη συναυλία θα 'πρεπε να διαφημίζεται από τον Οκτώβρη τουλάχιστον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου